Повече за Нас

Кои сме ние

fabrika aboutМаркоги е търговската марка на фирма "Контракт-НГ". Създадена през 1991 като 100% частна фирма, Контракт започва своята дейност с търговия на различни видове химически продукти и торове. След установяване на партньорство с френска фирма за търговия на диворастящи гъби, през 1995 година е построена фабриката Маркоги. През първите години тя се специализира с преработка и консервиране на диворастящи гъби, като цялата продукция се изкупува за Франция.

През 1999 фабриката започва своето разширение, като се изработват четири чушкопека с общ капацитет 12 тона печени чушки и 8 тона печен патладжан, за едно денонощие. През 2009 година, започна строеж на нова фабрика, в съседство на старата. Тя ще бъде изградена на два етажа, като приземните помещения са складова база и хладилници, а вторият етаж, свързан с първия чрез вътрешен асансьор, производствена база.

Новата фабрика ще отговаря на всички изисквания за контрол на качеството. През септември 2009 година, бяха построени три хладилни камери, от които една шокова. Общият им капацитет е 140 тона замразена продукция за съхранение. Хладилните камери позволяват да предлагаме замразени плодове, зеленчуци и гъби, характерни за региона на България. В края на 2009 година, след подписване на договор за изключителни права с дистрибуторска фирма от София, бе създадена и търговската марка Делкон.

 

 

Основна политика

burkaniОсновна политика на фирмата е да разчита не на количеството, а на качеството на продукцията. Повечето ни продукти се обработват на ръка, чрез обучен персонал, голяма част от който е с дългогодишен опит в сферата за производството на храни.

Фирмата ни е изключително гъвкава както за продукти с нови рецепти, за различни по големина разфасовки, така и за работа под чужда марка. Почти цялата ни продукция е предназначена за износ. Имаме партньори от САЩ, Република Южна Африка, Русия, Франция, Германия, Испания, Англия, Холандия, Чехия, Хърватска, Полша, Украйна, Румъния.

Отворени сме за нови идеи, нови продукти, нови партньори. Вярваме, че с коректност и постоянство ще успеем да намерим общ интерес за работа с всеки, който се интересува от нашата дейност.

 

Хората зад Маркоги

nikolay gadjevНиколай ГАДЖЕВ, генерален директор и собственик на фирмата - електроинженер, завършил МЕИ - София; с второ висше образование, Икономика във Висш Икономически Институт - София. Преди създаване на собствена фирма е бил заместник директор на 3 предприятия, както и генерален директор на Българо -Украинско обединение, Регина-УБ. През август 1991 година създава ЕТ Контракт-Николай Гаджев (Контракт-НГ).

Огнян ГАДЖЕВ, управител маркетинг и продажби - завършил бакалавър Икономика и Френски в Lake Forest College, в Чикаго, САЩ. Магистър Регионално планиране и прогнозиране от Тракийски Университет, Стара Загора. Стажове в Чикаго, Париж, Стара Загора и Токио, където е участвал в курс за Бизнес практики. От 2005 е част от екипа на Контракт-НГ със задачата да разшири пазарите и дейността на фирмата.