ПРОДУКТИ

Лютеница

domashna liutenitza

Безспорно, един от най-известните български хранителни продукти, е лютеницата. Изследвания показват, че лютеница Маркоги е с висока Антиоксидантна активност, от съдържащите се в нея само натурални продукти. В 100 g лютеница се съдържа необходимата за човека дневна доза Витамин С. Освен лютеница, можем да предложим Пинджур, Айвар, както и обикновено доматено пюре.

Гъби

konservirani gubi

Събират се на ръка от различни места на България. Преработката на диворастящите гъби става под контрола на експерти, които следят внимателно постъпилата стока. Това свежда до нула възможността за постъпване на вредни гъби-двойници. В асортимента ни се включват: Манатарка, Пачи крак, Челядинка, Овчи крак, Черен тромпет и др. Предлагаме също Кладница, както цяла и нарязана култивирана Печурка.

 

Готови ястия

zelevi sarmi

Предлагаме няколко вида готови ястия, които са традиционни за културата на Балканите. В асортимента се включват няколко вида фасул: салатен, по манастирски, яхния; зелеви и лозови сарми. Сармите ни са големи и сочни, с доста продукти и подправки, което ги прави различни от приетите малки "гръцки" или "турски" сармички.

 

Замразени плодове, зеленчуци

zamrazeni zelenchuci

Започвайки само със замразени печени чушки Капия и печен патладжан, намеренията ни са постепенно да трупаме опит и да добавяме нови продукти, за да увеличаваме асортимента. Целта ни е да умеем да замразяваме възможно най-много видове плодове, зеленчуци, гъби, както и готови храни, в по-следващ етап.

Продукти от печени зеленчуци

zelenchuci grill

Политика на фирмата ни е да предлагаме зеленчуци, отглеждани в България. Вкусът на българските зеленчуци от години е известен на световния пазар. Горди сме с производството на печена, белена капия. Имаме богат опит и клиентите ни се увеличават всяка година. Произвеждаме и печен, белен патладжан. Към този вид продукти, можем да добавим: патладжан на грил, тиквички на грил, грил микс (патладжан, тиквички, чушки).

Вакумирани Зеленчуци

vacuumveggies

За да се спестят по-суровите условия на стерилизация, ние обработваме някои по-бързо оборотни продукти под вакуум. Такива са: зеле, рязано на две; зелеви листа; рязано (кълцано) зеле; корнишони от саламура; Туршия

 

 

Мариновани зеленчуци

kornishoni

Най-голямата поръчка, поета от фирмата ни бе за Метро Румъния, чрез подизпълнител, за мариновани рязани камби в буркан. Успешно произвеждаме маринована рязана капия, корнишони, асорти, чорбаджийски чушки, люти чушки "Шипка" и други.

 

Компот и сладко

markogi jams and compotes

В последните години, наши партньори увеличиха гамата от поръчани продукти. В резултат, ние добавихме различни видове компоти и сладка към асортимента си.